Hvis du besøker Lofoten, er det mange aktiviteter å gjøre. Fordi omgivelsene er så slående vakre, kan du tilbringe timer med å bare gå rundt og nyte utsikten. Området er omgitt av fjell, og en guidet tur kan derfor være bra å fullføre hvis du er uerfaren. Her foreslår vi noen ting du kan gjøre. Vi har stor interesse for ski, slalåm og snowboard, og derfor er tipsene våre fokusert på dette. I tillegg til dette er det selvfølgelig flere aktiviteter og andre ting i Lofoten, men vi vil ikke ta opp disse her, men fokusere på vintersport.

Lofoten Alpinsenter

Lofoten Alpine Center ligger bare 13 km fra Leknes sentrum og 2 km fra Stamsund. Her kan du gå på langrenn, slalåm og snowboard. Det er også en kafé hvor du kan få noe å spise og drikke.

Lofoten
Ski Lodge

Lofoten Ski Lodge er koselige hytter rett ved vannet og med fjellutsikt. I tillegg til overnatting tilbyr de også forskjellige pakker for ski.

Guidede
skiturer

Lofoten er absolutt på topplisten over de vakreste stedene for ski. Toppturene er relativt korte, slik at du kan ta igjen flere på en dag. Populariteten i området betyr at det også er mange guider du kan bestille hvis du vil få tips om hvor du skal dra og hvem som kjenner området slik at turen er trygg.